Майже 4 мільйони на очищення Стиру: чому скасували тендер у Луцьку

Майже 4 мільйони на очищення Стиру: чому скасували тендер у Луцьку

Наприкінці минулого року у Луцьку оголосили тендер на очищення від наносів та мулу Стиру у районі вулиць Гнідавська та Ковельська.

Закупівля була запланована на 29 листопада. Загалом тоді на розчищення Стиру планували витратити 3 мільйони 770 тисяч гривень. Проте тендер не відбувся. 

Як розповів виданню ВСН очільник департаменту житлово-комунального господарства Луцька Микола Осіюк оголошений тендер скасувало саме «Прозоро».

«Учасники подали «погані» документи, які «Прозоро» повідхиляло, тому і тендер не відбувся», - зазначив керівник департаменту.

Загалом на участь у тендері претендувало три учасники: ТзОВ «Волиньбудтех» з пропозицією 3 мільйони 600 тисяч гривень, ТОВ «Луцька ДПМК» - 3 мільйони 750 тисяч гривень та ТОВ «Річтранс Луцьк» з сумою 3 мільйони 765 тисяч гривень.

Проте документи усіх учасників були відхилені або ж скасоване рішення.

За словами Миколи Осіюка, цьогоріч роботи нна цій ділянці водойми заплановані.

«Але все буде залежати від фінансування. Адже зараз така ситуація у країні, що тяжко наразі щось сказати з цього приводу», - прокоментував очільник департаменту. 

Нагадаємо, що у вересні минулого року у Луцьку планували видалити аварійні дерева з прибережної зони Стиру та очистити русло річки на ділянці від моста на вулиці Ковельській до моста на вулиці Карпенка-Карого. 

Читайте також:

Можливо зацікавить