«Ничего не буду объяснять»: ексдиректор заводу у Луцьку, який погрожував сусіду пістолетом, не коментує скандал

«Ничего не буду объяснять»: ексдиректор заводу у Луцьку, який погрожував сусіду пістолетом, не коментує скандал

Колишній директор луцького ПАТ «Електротермометрія» Юрій Малихін, який погрожував своєму сусіду Олександру Йоржику пістолетом, відмовився коментувати інцидент.

Все почалося із гучної музики, яку Малихін слухав пізнього вечора. Олександр спустився і попросив зробити тихіше. Про це йдеться у сюжеті 12 каналу.

Нагадаємо, це сталося у ніч на неділю, 30 квітня в одній із багатоповерхівок на вулиці Шевченка у Луцьку. Сусіди про чоловіка, який погрожував зброєю, багато не розповідають, оскільки переважно не перетиналися. Але кажуть: музику, яку той вмикає, теж чують. Наразі Малихін перебуває на волі, травматичний пістолет вилучили, а слідство, повідомляє поліція, триває.

Олександр розповів, що після першого прохання сусід пообіцяв вимкнути пісні, що відтворювалися. Проте  дискотека обертів не збавила. Гучний російський шансон, який слухав Малихін, тихішим не ставав. То ж Олександр вирішив відвідати сусіда, до слова, випускника московського суворовського військового училища, ще раз. Малихін відкрив двері з пістолетом. Після цього захмелілий сусід схопив його за капюшон і притиснув до стіни. Потому приставив до скроні хлопця пістолет та почав погрожувати розправою.

Сам Юрій Малихін - небагатослівний.

«Нет-нет. Пока идёт следствие я ничего не буду объяснять. Заведено дело и идёт следствие, у следователя и узнавайте», - сказав чоловік.

Поки Олександр сподівається на правосуддя та розголос. Бо ж проблеми із законом у Малихіна траплялися і раніше.

Читайте також:

Можливо зацікавить